YHTEISTYÖKUMPPANIT

Liune Door jälleenmyyjät

Yhteistyökumppaneidemme lisäksi Liunen oviin voi käydä tutustumassa arkisin klo 8-16 tehtaallamme Lohjalla, osoitteessa Tarrankuja 2. Tällöin kannattaa varmistaa aika myyjältä soittamalla 0207 341 400.Tulethan tehtaalle vain terveenä ja käytät kasvomaskia.

Liunen ovigalleria Tampereella, osoitteessa Aleksanterinkatu 28, 33100 Tampere. Avoinna erilllisen sopimuksen mukaan. Jos haluat tavata galleriassa, soita ja sovi aika 0207 341 400. Tulethan vain terveenä ja käytät kasvomaskia.

RAKENTAJA.FI:
Rakentaja.fi myy verkkokauppansa kautta Liunen väliovia. Voit tilata myös Liunen esitteitä maksutta täältä.

INLOOK:
INLOOK - Liunen ovimalli on esillä Olarinluoma 14, Espoo, tuotteet kohdekohtaisesti. http://www.inlook.fi/sisakatot/materiaalimyynti

STARK:
Valkoinen sileä Liunen malli on suoraan STARK- verkkokaupasta ja varastosta, muut mallit tilauksesta. Useissa STARKin myymälöissä on Liunen malliovi, ja esitteitä.

Liune asennuspalvelu:

Asennuspalvelu - Yhteistyökumppanuus Oviportti Oy:n kanssa

Olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua ja mukavampaa ostokokemusta yhteistyössä Oviportti Oy:n kanssa.

Oviportti Oy on kokenut ja luotettava asennuspalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut liukuovien asennuksiin. Heidän asentajansa ovat käyneet läpi Liune Door koulutuksen, ja heillä on vankka kokemus urakoinnista. Asennuspalvelu palvelee laajasti asiakkaiden kodin remontteja ja uudistuksia.

Voit sopia suoraa Oviportti Oy:n kanssa seinän purkamisesta, asennuksesta ja uuden seinän rakentamisesta.

Tämä yhteistyömalli mahdollistaa asiakkaillemme helpon ja sujuvan kokonaispalvelun, jossa he voivat hankkia laadukkaat liukuovet suoraan meiltä ja luottaa Oviportti Oy:n ammattitaitoiseen asennuspalveluun.

Lisätietoja Oviportti Oy:n palveluista löydät heidän verkkosivuiltaan: Oviportti Oy.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos haluat lisätietoja tästä yhteistyöstä tai tarvitset apua liukuovien valinnassa.

Liune-järjestelmien asennus:

Kaikki kevytrakentamiseen erikoistuneet yritykset asentavat Liune-tuotteita.

Järjestämme yrityksille tarvittaessa asennuskoulutusta. Asennuskoulutushinnasto PDF