Kotimaisuus ja muotoilu

Liune on suomalainen

Liune-oviratkaisut valmistetaan kokonaan Suomessa. Tehdas sijaitsee Uudellamaalla Saukkolassa ja Liune Door -tuotteiden vastaanotto ja lähettämö Lohjalla.

Kotimainen suunnittelu ja tuotanto mahdollistavat nopeat ja joustavat toimitusajat sekä sujuvan yhteydenpidon ja asiakaspalvelun.

Muotoilu / design

Kotimainen design

Liune on sisustajan ja tilankäytön unelma, joka soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen sekä asuin- että toimitilakohteissa. Liune on kehitetty vastaamaan modernin asumisen vaatimuksiin sekä esteettisesti että teknisen toimivuuden kannalta.

Valittavana on laaja ovimallisto ja tarjolla on mahdollisuus myös personointiin: oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe.

Liune-oviratkaisun materiaalit ja kiskot ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Valikoimaan kuuluvat myös kosteisiin tiloihin sopivat vaihtoehdot, kuten saunan liukuovi.

Taidetta arkeen

Liune by Johanna Oras

Välioven ei tarvitse olla pelkkä tilanjakaja, vaan se voi tuoda taiteen uudella tavalla osaksi arkea. Kuvataiteilija Johanna Oras on suunnitellut Liunelle taideovimalliston, joka uudistaa käsitystä taiteen sijoittelusta kotona.”Taiteen ei tarvitse olla vakavaa tai vaikeasti tulkittavaa. Haluan, että taideovi tuo iloa niin arkeen kuin juhlaan. Teoksen edessä voi pysähtyä mietiskelemään, tai siitä voi ohimennen iloita joka kerta ovesta kulkiessaan”, Oras toivoo.