Liunen suunnitteluobjekteilla tilat haltuun

Haluamme helpottaa tilojen ammattimaista suunnittelua. Seinän sisään liukuvia oviratkaisuja tarjoavalla kotimaisella Liunella on pitkä historia ovien suunnitteluobjektien parissa.

- Liune on tarjonnut ovien BIM-objekteja jo yli kymmenen vuoden ajan, mutta viime vuosina olemme huomanneet kiinnostuksen lisääntyneen huomattavasti, kertoo Liunen takana olevan Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

Liunen GDL- välioviobjektin voit ladata veloituksetta itsellesi, mikäli käytössäsi on ArchiCAD -ohjelma.

”Suunnitteluun käytettävien työkalujen täytyy olla ohjaavia ja toisaalta antaa riittävästi vapautta, jotta arkkitehdit pystyvät vastaamaan esimerkiksi tilankäytön kysymyksiin.” Lauri Melvasalo, maisema-arkkitehti.

Kaikki Liune-ovet tietomalleina

Hyvä ja toimiva tila vaatii hyvän suunnittelun, ja hyvä tuote on arkkitehdille mahdollisuus tehdä uusia ja kestäviä suunnitteluratkaisuja. Tilojen muunneltavuus tukee niiden toimivuutta ja aistiesteettömyyttä, ja Liune-väliovijärjestelmällä muunneltavuus lisääntyy.

Suunnitteluobjektista löytyvät kaikki Liunen ovimallit. Sillä pystyy helposti testaamaan eri värejä ja malleja, ja kunkin oven sopivuuden ympäristöönsä näkee heti. Tämä säästää suunnittelijan aikaa ja vähentää virheiden mahdollisuuksia rakennuspiirustuksissa, kun valmistajan laatimia objektikuvia voi käyttää detaljikuvissa.

Liunen GDL-kirjaston esittely täällä.

Lataa suunnitteluobjektit veloituksetta liunedoor.com/naytasivu/bim