Hanki oma tila

ja sulje se Liune-väliovella

Liune pariovi kulmaovi työhuone

Jokainen haluaa joskus oman tilan. Paikan, jossa voi rauhassa vaikkapa kuunnella musiikkia, katsoa elokuvia tai pelata pelejä. Jos tilaa ei ole paljon käytettävissä, oman tilan saaminen voi olla hankalaa. Liunen seinän sisään liukuvalla väliovella se kuitenkin onnistuu.Muistathan, että Liune sopii niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Erityisesti saneerauskohteissa Liunen avulla saatu lisätila tuntuu erityisen arvokkaalta.Kotimainen suunnittelu ja tuotanto mahdollistavat nopeat ja joustavat toimitusajat sekä sujuvan yhteydenpidon ja asiakaspalvelun.

Työtila kotiin helposti ja tyylillä

Etätöiden tai kotona tehtävien töiden määrä on lisääntynyt huomattavasti ja tilat ovat yleensä rajalliset. Liunella saadaan kodin kaikki neliöt hyötykäyttöön: Yksi Liune antaa käytössä olevia lisäneliöitä yhdestä kolmeen.Liune sisältää aina myös palan väliseinärunkoa, ja esimerkiksi makuuhuoneen perälle saadaan vähällä vaivalla seinillä erotettu ja hyvin ääntä eristävä työtila yhdellä Liunella.Pariovina toimivilla Liunen kulmaovilla taas saadaan pieneenkin tilaan helposti erotettua esimerkiksi makuu- tai työhuone, ja ovet avaamalla tilasta tulee yhtenäinen.

Liukuoven voi vaihtaa aina sisustuksen vaihtuessa. Oven vaihtoon helppoa vuosienkin jälkeen. Karmit poistamalla ovi voidaan vaihtaa aina kun halutaan. 95mm ja 120mm paksuisissa elementtirungoissa voi mdf-oven vaihtaa myöhemmin lasioviin tai toisinpäin. Lue täältä, miten valitset oikean Liunen.

Rauhoita tila - sulje äänet ulos

Työn tekeminen vaatii yleensä rauhallisen ympäristön. Kotona hälyä voi tulla perheenjäsenistä, tai keskittymistä voi häiritä jokin muu työympäristöön kuulumaton asia.Palanen teräksistä väliseinää ja seinän sisään liukuva väliovi on yllättävän tehokas myös äänen eristyksessä. Suosituin Liune-ovimallimme Taika (LD3) eristää tutkitusti äänet jopa 30% paremmin kuin perinteinen kääntyvä kenno-ovi. Seinän päällä roikkuvat pintaliukuovet eivät eristä ääntä lainkaan, vaan ovat lähinnä koristeita. Mikäli haluat tehokasta äänieristystä, valitse Tyyni-ovimallimme (LD18). Sen mitattu ääneneristysluokka on 25dB (Rw=32dB). Lue lisää Liunen ääneneristyksestä täältä.

Liune-väliovijärjestelmä mahdollistaa tilojen erottamisen ja toisaalta yhdistämisen. Kääntyviltä ovilta vapautuvat lisäneliöt voi käyttää oman kotinsa viihtyisyyden parantamiseen.Aistiesteettömässä kodissa voi purkaa energiaa ja levätä häiritsemättä muita tai häiriintymättä itse.Tilojen muunneltavuus tukee aistiesteettömyyttä. Lue lisää aistiesteettömyydestä täältä.

Printtikuva My Liune

Liune irrotettava magneettiprinttikuva

Myös Liunen väliovien visuaalisuus ja akustiikka lisäävät viihtyvyyttä. Ovet liukuvat pehmeästi, eivätkä paiskaudu tai pidä ääntä sulkeutuessaan. Oviin voi saada haluamansa kuvan, tai sen voi tilata lempivärillään. Hyvät muistot esimerkiksi lomamatkalta vievät ajatukset muualle, kun katsoo ovessa olevaa kaunista itse otettua kuvaa. Osta printtikuvalliset ovet täältä.

Kuvatulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle, tai tulostetaan massiivioveen niin että se on irrotettavalla magneettilevyllä. Kuvalevy on helppo irrottaa ja kiinnittää, joten sen voi halutessaan vaihtaa tai ottaa mukaan muuttaessaan.Katso upeita valmiiksi suunniteltuja printtikuvaesimerkkejämmetäältä.

Taide

Taidetta arkeen tuovat oviin printatut upeat taideteokset, jotka olemme koonneet yhdeksi ovimallistoksi: Liune Taide (LD20). Johanna Oraksen ja Lotta Sirénin taidetta ja Nina Kellokosken terapeuttisia valokuvia.

Katso kauniit vaihtoehdot taideoviin täältä.

Liune by Johanna Oras