Ihana kesä!

Kesän lämpö tuo tullessaan valoa, vapautta ja uusia tuulia.Mennyt kevät on ollut jälleen kiireinen ja täynnä toimintaa. Kiitos siitä teille, hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme. Alkuvuonna Liune-ovien kysyntä on noussut suuremaksi kuin koskaan, ja siihen on vastattu mm. investoimalla robotiikkaan. Uusi teknologia on nyt sisäänajettu, ja hitsausrobottikin osallistuu Liunen elementtituotantoon.

Nyt, kun aurinko jo paistaa toden teolla, haluamme toivottaa teille upeaa, lämmintä ja rentouttavaa kesää.Heinäkuu tuo pienen tauon ovitoimituksiimme, kuntuotantomme ja varastomme väki lomailee viikon verran.

Kesän aukiolo

Viikolla 29, eli 15.-19.7.2019 Saukkolan ja Muijalan tehtaamme ovat kiinni.
Myynti päivystää tämän ajan normaalisti.

Nähdään asuntomessuilla Kouvolassa

Heinäkuussa alkaa jälleen rakentajien ja sisustajien oma festivaali, Asuntomessut. Tänä vuonna Kouvolan Korialla 12.7.-11.8. pidettävillä messuilla on nähtävillä Liunen ovia monessa kohteessa. Edustajamme on päivittäin tavattavissa kohteessa numero 14, Taidekoti, josta enemmän juttua täällä. Tervetuloa!

Liunen kohteet Kouvolassa

Kesä 2019

Kesätarjous

Kesän kunniaksi tarjoamme verkkokaupasta tehdyistä tilauksista 20% alennuksen. Alennus koskee kaikkia ovikokonaisuuksia, ja on voimassa 31.8. asti. Lue lisää>>