Liune ovimallisto by Johanna Oras

Taidetta arkeen

Liune by Johanna Oras -ovimallisto tuo taiteen käden ulottuville

Johanna Oras

25-vuotistaiteilijajuhlavuottaan viettävä Johanna Oras suunnitteli Liune-ovimalliston. Suomalaisista kodeista inspiraationsa saanut, useasta teoksesta koostuva ainutlaatuinen Liune by Johanna Oras on myynnissä syyskuusta alkaen.

Kuvataiteilija Johanna Oras on innovatiivinen uudistaja, joka on urallaan ollut mukana lukuisissa kansainvälisissä näyttelyissä: Pariisin Louvressa, Firenzessä, Antverpenissä, Guangchou Kiina ja Qatarin Doha. Nyt hän uudistaa käsityksen taiteen sijoittelusta kodissa. Taideovet ovat myynnissä verkkokaupassamme.

Tilankäytön mullistava ja hyvin äänieristetty Liune on taiteen kanssa täydellinen pari unelmakotiin

Välioven funktion ei tarvitse rajoittua pelkästään tilojen jakamiseen. Ovi voi olla arkeen iloa ja viihtyisyyttä tuova elementti. Liune by Johanna Oras -väliovimallisto tuo taiteen osaksi arkea ainutlaatuisella tavalla.

”Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään. Taiteen ei tarvitse riippua seinällä, vaan se voi olla kotona läsnä esineissä, tekstiileissä ja yllättävissäkin paikoissa. Taide on sielulle hunajaa, se luo unelmia, antaa voimaa ja mahdollisuuden rauhoittua kiireisen päivän jälkeen”, Oras kuvailee.

Liune by Johanna Oras pariovet

Inspiraationa ihmiset, unelmat ja elämäntarinat

Liune by Johanna Oras -mallistossa on useita teoksia, joista löytyy vaihtoehtoja sekä harmonisempaan että räväkämpään makuun.

”Taiteen ei tarvitse olla vakavaa tai vaikeasti tulkittavaa. Haluan, että taideovi tuo iloa niin arkeen kuin juhlaan. Teoksen edessä voi pysähtyä mietiskelemään, tai siitä voi ohimennen iloita joka kerta ovesta kulkiessaan”, Oras toivoo.

Inspiraatio teoksiin on syntynyt suomalaisista kodeista. Oras on luonut teosten maailman kohtaamistaan erilaisista persoonista, elämäntarinoista ja unelmista. Oveen on myös mahdollista tilata Orakselta täysin yksilöllinen teos.Liunen taideovia signeerataan rajoitettu määrä (1-20).

Backlight-lasertekniikalla teos on kuin suoraan taiteilijan siveltimestä

Oven kokoiset taideteokset tulostetaan korkealuokkaisella Backlight-lasertekniikalla halutulle ovipinnalle, tai tulostetaan massiivioveen niin että se on irrotettavalla magneettilevyllä. Kuvalevy on helppo irrottaa ja kiinnittää, joten sen voi halutessaan vaihtaa tai ottaa mukaan muuttaessaan.

Liune by Johanna Oras- taideovet täältä.