Takuu ja Varastointi

Toimituksen saavuttua perille se täytyy tarkastaa välittömästi mahdollisten kuljetusvaurioiden varalta. Mikäli tuote on vahingoittunut, asiasta tulee ilmoittaa välittömästi kuljettajalle. Mikäli tuote on viallinen, reklamointi tapahtuu täyttämällä reklamaatiolomake. Viallista tuotetta ei saa asentaa!

Takuu

Myönnämme kymmenen vuoden takuun Liune Door -elementtirungolle. Tämä edellyttää, että tuotteiden asennusohjeita on noudatettu ja tuotteet ovat kotikäytössä.

Takuu on voimassa Suomessa.

Liune myöntää 2 vuoden tuotetakuun oville. Tuotteiden varastoinnin ja käytön tulee tapahtua normaalissa asuinhuoneen kosteus olosuhteissa.

Kostean tilan oville, lasioville ja automaatio-osille myönnämme yhden vuoden takuun. Takuu ei koske lasin rikkoutumista, ellei selvästi voida todistaa sen johtuvan valmistusvirheestä. Räätälöidyissä erikoistoimituksissa takuu määritellään erikseen ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Takuu astuu voimaan tilausvahvistuksessa määritetyn tavarantoimituspäivämäärän mukaisesti. Takuun edellytyksenä on, että vastaanotto-, varastointi-, käsittely-, käyttö- ja huolto- sekä asennusohjeita on noudatettu.

Emme vastaa tuotteista, jotka ovat vioittuneet puutteellisen suojauksen, virheellisen varastoinnin, asennuksen tai käsittelyn takia.

KULJETUSPAKKAUS EI SOVELLU ULKOVARASTOINTIIN, PAKKAUS EI SUOJAA SADETTA, MAAKOSTEUTTA, LÄMPÖTILANVAIHTELUJA, EIKÄ UV-SÄTEILYÄ VASTAAN

Veloitamme aiheettomista selvityskustannuksista aiheutuneet kulut, jos tuote osoittautuu virheettömäksi tai siinä ilmenee takuun piiriin kuulumaton vika.

Tarkemmat takuuehdot:

Liune Asukasohje PDF

Liukuovielementti

Liukuovielementin runko on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä. Tehtaalla valmistettu elementti voidaan varastoida ulkona suojattuna, ellei toimituksen yhteydessä ole erillistä mainintaa. Liukuovielementtiin on asennettu kuljetuksen ajaksi kuljetustukia. Kaikki kuljetustuet poistetaan ruuvaamalla vasta liukuovielementin asennuksen yhteydessä. Asennustuet sijaitsevat oviaukon alareunassa sekä pystyrankojen välissä.

Maalattu massiiviovi ja karmit

Ovilevy ja karmilistat säilytetään tilassa joka vastaa tulevia käyttöolosuhteita. Säilytä ovi loppuasennuskohteessa vaakatasossa tasaisella alustalla ennen asennusta minimissään 1pv oven saapumisesta. Jos ovi säilytetään pitkään vaaka-tasossa, suosittelemme kääntämään ovipakettia ajoittain. Pakkauksia ei ole syytä poistaa ennen kuin ovi asennetaan käyttöön. Oven pintaa ei saa teipata suoraan maalipintaan.

Lasiovi

Lasin säilytys kuljetustelineessä asennukseen saakka. Lasiovi on karkaistua turvalasia, joka kestää elementtiin asennettuna suuria kuormia ja iskuja lasin tason suuntaisesti. Asentaessasi lasiovea pidä huolta, että lasin reuna ei kosketa kovaan lattia- tai seinäpintaan. Lasia ei saa koskaan käsitellä huolimattomasti ja varomattomasti. Reunat ovat lasin arin kohta. Jos lasiin tai lasin reunaan kohdistuu terävä isku, se särkyy pieniksi muruiksi.

Jos lasin reunaan tulee särö, lasia ei saa käyttää, sillä lasin rikkoutumisriski on ilmeinen asennuksen aikana ja sen jälkeen. Suomen Tasolasiyhdistyksen sääntöjen mukaan lasin valmistaja tai jatkojalostaja ei ole vastuussa lasirikoista, jotka tapahtuvat lasia asennettaessa tai sen jälkeen.

Huolto ja hoito-ohjeet

Oven maali- ja lasipinnat hylkivät likaa ja pinnat voi pyyhkiä veteen sekoitetulla pesuaineella. Karmin maalipinnat voi pyyhkiä miedolla pesuainevedellä. Muulla tavalla Liune väliovijärjestelmää ei tarvitse huoltaa. Vakioina tulevat Liune-salpa ja pyörästöt voidaan vaihtaa tarvittaessa. Oven vaihto onnistuu helposti irrottamalla karmit. Lisää ohjeita täältä.


Asennusohjeet>>