Työmaa ja kuljetus

Asennus

Liunen matka tehtaalta työmaalle alkaa tilauksesta. Työmaille ja kohteille ei aiheudu viivästyksiä tuotteidemme osalta, vaan toimitusaika on lyhyt ja kuljetukset varmoja. Ohjeet varastoinnista, huollosta ja takuutiedot löytyvät täältä.

Tilauksen teko ja tuotteiden toimitus

Lisää ostoskoriin tuotteet, joista olet kiinnostunut. Viimeiseksi tarkista korin sisältö, lisää yhteystietosi ja haluamasi lisätiedot sekä kysymykset ja tilaa tuotteet. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ohjeet verkkokauppatilaamiseen löytyvät täältä.

Liunen tuotteiden toimitusaika vaihtelee 1vk - 4vk maksusuorituksesta, tuotteesta riippuen. Voit toivoa haluamasi toimituspäivää tilauksen teon yhteydessä. Toimitukseen sisältyy liukuoven tehdasvalmisteinen runkoelementti, ovilevy ja siihen valmiiksi kiinnitetyt ripustusmekanismit ja Liune-salpa, karmit, kiinnikkeet ja asennusohjeet. Toimitukseen ei sisälly kipsilevyjä eikä pintalistoja.
Liunen verkkokauppatilausten myynti- ja toimitusehdot löytyvät täältä.

Asennuskoulutus

Liunen liukuoven asennus onnistuu, kun noudattaa ohjeita. Ovitoimituksen mukana tulevat ohjeet kannattaa lukea tarkkaan. Mikäli Liunen omat asentajat käyvät kouluttamassa asennusta tai korjaamassa muiden tekemää asennusta, käytetään oheisenhinnaston mukaista laskutusta. Yksityiset kuluttajatvoivat kauttamme tilata myös asennuksen. Kysy lisäämyynti@www.liunedoor.comtai soita 050 535 1611.
Asennuskoulutushinnasto PDF


Asennusohjeet»