Liunen mukana saat myös väliseinärangat!

Väliseinän rakentaminen teräksestä

Teräsranka on helppo ja nopea tapa asentaa kiinteistön väliseinät. Kun ne levyttää kipsillä, syntyy elämätön väliseinärakenne.

Teräs-kipsi -yhdistelmä on tutkituin, ominaisuuksiltaan paras, ja kokonaishinnaltaan edullisin rakenne. Vaaditut ääneneristysarvot on mahdollista saavuttaa yksinkertaisemmalla rakenteella, kuin puuta käytettäessä. Lue lisää väliseinien ääneneristyksestä täältä.

Teräksisillä väliseinärangoilla on lyömättömiä etuja, joista merkittävimpinä voidaan pitää kustannustehokkuutta ja asennushelppoutta.

Lue lisää teräksisten väliseinärankojen eduista täältä

Väliseinälaskurimme auttaa suunnittelussa

Näet nopeasti väliseinien rakentamiseen tarvittavat tuotteet, ominaisuudet, määrät ja pituudet.

Nyt väliseinien suunnittelu on helppoa. Sinun ei tarvitse itse laskea, mitä tuotetta tarvitaan, ja kuinka paljon. Väliseinälaskurimme kertoo sinulle arvion määristä. Anna vain vaaditut tiedot, valitse haluamasi tuotteet, ja laskuri ilmoittaa sinulle hinta-arvion. Lisäämällä tuotteet ostoskoriin voit lähettää meille tarjouspyynnön tai tilata tuotteet.

Jos haluat tilata teräsrankaa väliseiniin, mene
www.aulislundell.com-puolen verkkokauppaamme, josta väliseinälaskurin kautta saat laskettua tarvitsemasi väliseinätuotteet ja tilattua ne verkkokaupasta.

Väliseinälaskurin löydät osoitteesta https://www.aulislundell.com/valiseinalaskuri