Liukuovet makuuhuoneeseen

Makuuhuone on nykypäivän kodeissa usein pieni. Kun huoneeseen mahtuu juuri ja juuri sänky ja kaappi, kääntyvä ovi jää usein tielle, eikä sille haluta jättää tilaa. Siksi liukuovi makuuhuoneeseen on järkevä ja tilatehokas valinta.

Liunen liukuovet antavat kaiken seinä- ja lattiapinnan käyttöön makuuhuoneessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, makuuhuoneeseen mahtuu hyvin sängyn lisäksi esimerkiksi yöpöytä tai vaatekaappi.

Omaa rauhaa myös lukollisina malleina

Makuuhuoneessa vietetään paljon aikaa, keskimäärin kolmasosa vuorokaudesta. Makuuhuone on paikka, jossa halutaan rentoutua ja levätä. Liunen liukuovien avulla makuuhuone hiljenee ja rauhoittuu. Liunen tasamassiivista mdf-materiaalia olevat, Suomessa valmistetut liukuovet eristävät ääntä tutkitusti jopa 30% paremmin kuin perinteiset kääntyvät kenno-ovet. Ovet ovat myös kevyitä ja hiljaisia käyttää, rullastot pyörivät elementtirungon liukukiskossa äänettömästi ja turvallisesti. 

Halutessaan makuuhuoneen liukuoven voi valita oven myös lukollisena, ja siten huoneesta saadaan vielä yksityisempi ja rauhallisempi. Kaikki Liunen runkokoot ja ovimallit soveltuvat lukollisiksi, ja lukko- ja vedinmalleja on tarjolla useita. Ovimalleista suosituimpia makuuhuoneeseen ovat esimerkiksi perinteistä tyyliä edustavat jyrsityt Klassikko-ovet. Lisää erityisesti makuuhuoneeseen soveltuvia liukuovimalleja näet tämän sivun "Tuotteet" -välilehdellä.

Tyyliä ja turvallisuutta makuuhuoneeseen liukuovilla

Valitsemalla oman tyylinen liukuovi makuuhuoneeseen, saadaan tilasta juuri omaan makuun sopiva. Jos ovella halutaan säväyttää, sekin onnistuu. Liunen taideovimallisto tarjoaa upeita vaihtoehtoja, joilla makuuhuoneen tunnelman saa mieleisekseen. Oven pintaan saa maalauksen tai valokuvan Liunen valmiista mallistosta, tai kuva voidaan toteuttaa asiakkaan omasta kuvasta. Jos valitsee magneettiprinttikuva -vaihtoehdon, kuva on helppo vaihtaa tai ottaa mukaan muutettaessa.

Yksivärisen Liune-oven ei tarvitse olla myöskään valkoinen: Mdf-ovimallit ovat saatavilla kaikissa värikartan sävyissä, joten kaikille löytyy varmasti sopiva liukuovi makuuhuoneeseen. Ovimallejamme pääset ihastelemaan täältä »