Liukuovet kotitoimistoon

Kotona tehtävä toimistotyö on lisääntynyt viime vuosina. Yhä usempi haluaa kotiinsa paikan, jossa voi tehdä työtä häiriintymättä. Valitsemalla liukuoven kotitoimistoon tai -studioon saa tyylikkään ja rauhallisen työtilan. 

Liunen seinän sisään liukuva liukuovi tuo kaivattua rauhaa kotitoimistoihin ja etätyöpisteille. Kun tilaa ei ole paljoa, liukuovi tuo ratkaisun niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiin. Esimerkiksi Liunen kulmaratkaisu on täydellinen valinta, kun halutaan tehdä kotitoimisto, eikä käytettävissä ole paljon tilaa. Kulmaliunellla on helppo remontoida työtila tai kotitoimisto vaikkapa olohuoneen nurkkaan. Lue lisää Liunen kulmaratkaisusta täältä.

Kotitoimistolle sopiva liukuovi - rauhoita tila Liunella

Asunnon neliömäärän ollessa rajallinen, kotitoimistolle ei yleensä jää paljon tilaa. Seinän sisään liukuva Liune ratkaisee monta ongelmaa. Koska Liune sisältää aina myös palan väliseinää, sen avulla on helppo tehdä työtila pieneenkin huoneeseen. Liukuovi kotitoimistossa tuo myös muita etuja. Kun ovilehti ei käänny tielle, kaikki neliöt saadaan hyötykäyttöön.

Etätyö vaatii omaa rauhaa. Palaveripuhelut, luova ajattelu ja kodin elämisen äänet eivät sovi hyvin yhteen ja siksi on ihanteellista, että työtilassa on liukuovi, jonka saa kiinni. Liunen liukuovien äänieristys on huomattavasti parempi kuin perinteisten kääntyvien kenno-ovien. Tämä tulee monelle yllätyksenä. Kun Liune-ovi jää kiinni ollessaankin hiukan seinän sisään, eivät ääniaallot pääse kulkemaan, vaan ovi eristää ääntä hyvin. Lue lisää Liunen äänieristyksestä täältä.

Oma tyyli esiin liukuovella

Ovi joka erottuu ja tuo hyvää mieltä joka päivä. Hyvä muisto lomamatkalta tai rakas perheenjäsen on tyylikkäällä tavalla osa työpäivää, kun valitsee Liunen printtioven. Ovilevyn pintaan saa joko pysyvästi tai irrotettavalle magneettilevylle printattuna kuvan haluamastaan aiheesta. Päästä mielikuvituksesi irti ja tee itsellesi tila! Katso lisää oman tilan suunnittelusta täältä.

Liukuoven kotitoimistoon voi vaihtaa aina sisustuksen vaihtuessa.  Se, minkätyylisen liukuoven nyt valitset kotitoimistoosi tai studioosi, ei tarkoita sitä, että sinun pitää pysyä samassa tyylissä ikuisesti. Liunen liukuovimallistosta löytyy tyylejä jokaiseen makuun ja ovilevy on helppo vaihtaa. Oven vaihto on helppoa vuosienkin jälkeen. Karmit poistamalla ovi voidaan vaihtaa aina  kun halutaan. Lisäksi Liunen 95mm:n ja 120mm:n rungoissa voi mdf-oven vaihtaa myöhemmin lasioviin tai toisinpäin.

Perinteisemmän työhuoneen tai kotitoimiston tyyliin sopivat esimerkiksi tammiviilutettu liukuovi Liune Vuori.  Lisää erityisesti kotitoimistoon ja studioon soveltuvia ovimalleja näet tämän sivun "Tuotteet" -välilehdellä.