Liukuovet olohuoneeseen

Olohuoneeseen saadaan upeat tilanjakajat esimerkiksi Liunen valoaukollisista pariovista. Olohuoneen sisustaminen on helppoa kun integroidaan väliovet seinän sisään, ja hyödynnetään pariovet tai yksilehtiset liukuvat sisäovet valloittamaan tilaa. Liukuovi säästää lattiapinta-alaa 1–1,5 neliömetriä, kun avautumistilaa ei tarvitse varata kääntyvälle ovelle ja saman verran voi laskea tilasäästöä seinätilasta, koska ovi liukuu seinän sisään. Kaikki tila on hyötykäytössä. Ovissamme voi manuaalisen avaustoiminnon lisäksi olla myös sähköllä toimiva kokonaisuus eli automaatio.

Monipuolinen ovimallisto ja kaikki värikartan värit

Mallistossamme on yli 20 ovimallia, ja esimerkiksi suosituimman Taika-oven voi tilata kaikissa värikartan väreissä kohteen mukaan. Tiloihin saadaan tyylikkäitä sisustusratkaisuja esimerkiksi käyttämällä Liunen erikoiskorkeita ovia, ovimalliamme Design saa jopa 2600mm korkeana. Liunen ovimallistossa on myös lukuisia esteettömyysmääräysten mukaisia vaihtoehtoja asuintaloihin.

Oviin voidaan toteuttaa haluttu kuva-aihe esimerkiksi valokuvasta tai voit piristää arkea Johanna Oraksen upeilla Taideovilla.