Liukuovet saunaan

Saunan ovi on näkyvä ja oleellinen osa saunaa ja kylpyhuonetta. Valitse siis kotikylpylääsi sisustukseen sopivat kotimaiset Liune -saunan ovet. Kun saunan ovi liukuu seinän sisään, se ei varmasti käänny tielle suihkuun mennessä. 

Liune -saunan ovi on pelkistetyn tyylikäs lasi- tai puuovi, joka sopii jokaiseen suomalaiseen saunaan. Karkaistusta lasista tehty ovi on turvallinen ja käytännöllinen ovi saunaan, sillä se kestää erinomaisesti kuumuutta ja kosteutta. Lasioven sävyvaihtoehtoina on kirkas, opaali eli maitolasi, ja tumma savunharmaa.  Puuovi on käsittelemätöntä haapaa, joten voit itse sävyttää sen haluamaksesi. Kaikissa saunan ovissa on vakiona kaunis ulkoinen vedin, käsittelemätöntä haapaa.Millaiseen saunaan liukuovi tulee?

Saunan oven tulisi sopia saunasi muuhun sisustukseen tai se voi toki olla myös muun sisustuksen innoittaja. Lasinen ovi tekee saunasta joka tapauksessa tilavamman tuntuisen ja tyylikkäämmän näköisen. Ovimalleja on niin hillitylle, räväkälle kuin luonnonläheiselle sisustajalle. Voit valita saunan oveksi joko yksivärisen tai kuvioidun lasioven. Mikäli haluat oveen printtikuvan, voit  joko suunnitella sen itse tai tutustua valmiisiin malleihimme. Pääset tästä ihailemaan mallejamme >>

Liunen saunanovet ihastuttivat kävijöitä Lohjan Asuntomessuilla

Vuonna 2021 Lohjan Asuntomessuilla Liunen saunanovet koristivat kohteitamme Pyörrettä sekä ProModia. Molemmista kohteista löytyvät Liunen ikkunalliset saunanovet. ProModin saunassa ikkuna sekä lasiovi ovat tumman savuharmaan sävyisiä, joka luo saunaan entistä rauhoittavamman tunnelman. Pyörteen saunassa ikkuna sekä lasiovi ovat kirkasta lasia, jonka ansiosta kirkkaus pääsee saunaan luotuaan entistä valoisamman saunakokemuksen. 

Pyörteen sauna koki myös menestystä Lohjan Asuntomessuilla saatuaan Sauna From Finland -yhdistyksen Vuoden Sauna -palkinnon.

Kohde 2, ProModi

 

Kohde 7, Pyörre