Liune seinän sisään liukuvan välioven karmit

Karmit

Tilojen tyylin voi nyt laittaa viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi Liunen ovikarmeilla. Liunen oviin sopivat karmit on suunniteltu antamaan täydellinen esteettinen lopputulos. Karmimalleja on useita. Kaikkien ovikokonaisuustoimitusten vakiona on puuseppämme valmistama sileä Liunen peruskarmi. Kosteiden tilojen ovikokonaisuuksien mukana tulevat kosteiden tilojen karmit, saunan ovikokonaisuuspakettien mukana saunan vakiokarmit, viiluovikokonaisuuksien mukana samansävyiset viiluopintaiset karmit, ja lasiovikokonaisuuksien mukana lasiovien karmit. Näiden lisäksi ostettavissa on nyt lisäksi kaksi karmiuutuutta.

Karmien vakioväri

Peruskarmien vakioväri on valkoinen NCS 0502-Y, kiiltoaste on puolihimmeä. Muut värisävyt on tilattavissa lisätarvikkeina täältä.

Puhdistus

Karmien pintojen pesuun soveltuvat vesi ja miedot pesuaineet.

Asennusvalmius

Karmit ovat määrämittaiset ja viimeistelty valitun ovikoon mukaan. Asennuksessa karmilistat vain kiinnitetään paikoilleen toimituksen mukana tulleilla ruuveilla, ja kiinnitysaukkojen päälle asennetaan karmitulpat.

Halutessasi karmit erikoismitoilla, täytä ja tallenna alla oleva PDF-lomake, ja lähetä se meille osoitteeseen myynti@liunedoor.com. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

PDF, jolla voit ilmoittaa haluamasi mitat erikoiskarmeihin.

designkarmit

Pintakarmit ovat eheät ja jättävät levytysreunat kerralla piiloon siten, että erillisiä listoja ei tarvita. Näin eleetön ja yksinkertainen sisustustyyli on helppo toteuttaa myös oviaukoissa.

Karmeja voi ostaa erikseen verkkokaupastamme täältä.

Puukarmit saunaan

Saunan oven toimituksen mukana tulevat vakiokarmit ovat haapaa.

Käsitellyt karmit

Musta oksaton mänty ja valkoinen oksaton mänty; saa myös lämpökäsiteltynä.

Karmien käsittely ja puhdistus

Puukarmit suositellaan käsiteltäväksi asennuksen jälkeen saunasuoja-aineella, joka hidastaa karmien kostumista ja likaantumista. Saunasuoja-aine voi olla myös värillinen. Jos puukarmi likaantuu, voidaan siitä kevyesti hioa lika pois.

Mustaksi tai valkoiseksi kuullotettu karmi on käsitelty vesipetsillä, saunasuojalla tai puunsuojalla.