Pariovet

Yhdistä kaksi Liune-ovea ja saat parioven. Lähes kaikki Liune-liukuväliovien mallit ovat saatavina myös pariovina. Kun halutaan jakaa tai yhdistää suurempi tila, on pariovet siihen paras ratkaisu. Liunen pariovet liukuvat seinän sisään piiloon, joten tila yhdistyy tyylikkäästi suuremmaksi, eikä auki olevat kääntyvät ovet ole missään vaiheessa tiellä. Myös kaikki seinäpinta on käytössä, kun liukuovi on seinän sisässä. Liunen pariovielementti on Suomessa tehty, ja hitsattu kestäväksi jo tehtaalla. Näin asennusvaiheessa ei tarvitse tehdä muuta, kuin asentaa elementti paikoilleen, ja levyttää seinäpinnat. Pariovielementtiin voi vetää myös sähkövedot, ja myös sähkörasiat ja valokatkaisimet voidaan asentaa elementin kohdalle.

Pariovien tilaaminen Liunen verkkokaupasta

Verkkokaupastamme pariovet löytyvät kunkin ovimallin valikosta. Tunnistat pariovet leveyksistä, eli Vapaa aukko on esim. 1234 mm, 1434 mm tai 1834 mm.

Pariovien käyttömukavuutta lisää synkronointi, jolloin ovet avautuvat ja sulkeutuvat yhtä aikaa, vain toisesta ovilehdestä vetämällä. Synkronoinin voit tilata kunkin ovimallin sivulta, sivun vasemman reunan alasvetovalikosta. Kun olet valinnut parioven leveyden, synkronointi ilmestyy Valitse lisätarvikkeet - valikkoon.
Parioviin voit tilata erikseen myös hidastimet, mutta muistathan, että mikäli valitset synkronoinnin, silloin hidastinta ei tarvita.

Liune Pariovi magneettiprintti kedon kukatpariovi Liune D7


Liune pariovi LD3


Liune Pariovi Aika lasiovi opaali D9


Pariovi Liune vihreä liitutaulu


Liune pariovi D4


Liune pariovi D10


Pariovi magneettiprintti vesipisaraLiune pariovi erikoiskorkea valoaukollinen